Cameramast beveiliging

Met de jarenlange ervaring van Huuralarm op het gebied van tijdelijk beveiliging van bouwlocaties heeft Huuralarm een intelligente en betrouwbare cameramast ontwikkeld. De geïnstalleerde software onderscheidt beweging van potentiele indringers van beweging van onschuldige aard zoals voorbij vliegende vogels of wapperend zeil. Hierdoor zijn er geen foutmeldingen en is de betrouwbaarheid van de meldingen erg hoog. 

 

Tijdelijk of permanent

Beelden opnemen zodat u later kunt terugkijken wat er is gebeurd kan natuurlijk ook. Dit kan op tijdelijke basis als u kortstondig camera ondersteuning wenst. Permanent camera beveiliging inzetten om uw woning, winkel of werkplaats veilig te stellen en controle te houden op de zaken die zich daar afspelen, realiseren we snel en betrouwbaar voor u.

U dient zich wel te realiseren dat er voor camerabeveiliging altijd infrastructuur aangelegd dient te worden. Verder is de aan veranderingen onderhevige bouwplaats door de weinig mobiele camera's op bepaalde momenten niet afdoende beveiligd met camera inzet.

Camera voor toekomstige bewoners

De meeste systemen worden bij daglicht slechts nu en dan op de proef gesteld. De grootste beproevingen zijn in het donker. Het is dus zaak om een camera toe te passen die met weinig lichtsterkte (LUX) al veel kan waarnemen. Wat vage onherkenbare figuren zijn vaak wat er als resultaat wordt behaald. Verwacht geen wonderen van een beveiligingscamera, realiseer dat het slechts extra informatie geeft aan de meldkamer om gerichter actie te kunnen ondernemen.

Natuurlijk kunnen onze opdrachtgevers zelf ook inloggen op de camera en zodoende een oogje in het zeil houden. Twee vliegen in een klap dus.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of een op maat beveiligingsplan bespreken? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier of bel 070 327 67 07.

Bekijk onze projecten

Newsalerts

Vul een geldig e-mailadres in
Aanmelden
Vink dit selectievakje aan als u wilt doorgaan

Meer informatie over onze diensten?

Contactinfo