Direct contact?
070 - 327 67 07

Huuralarm beveiligt Sint Jacob

Huuralarm beveiligt bij de renovatie van het monumentale pand Sint Jacob aan de Plantage Middenlaan 52 in Amsterdam. 

Het monumentale pand naast de Amsterdamse dierentuin Artis ondergaat een renovatie. Uiteraard moet er tijdens de bouwwerkzaamheden weer beveiligd worden. Bouwer en projectontwikkelaar Koopmans Bouwgroep B.V. heeft wederom Huuralarm benaderd om het project te beveiligen tegen inbrekers, vandalen en mensen die 's nachts onderdak zoeken in het pand. 

 

 

Het pand dat al sinds 1866 bestemd is voor het huisvesten van ouderen zal ook na de renovatie plaats bieden aan kwetsbare ouderen. Er worden 32 plaatsen beschikbaar gesteld voor ouderen die chronisch ziek zijn of lijden aan dementie. Naast het bouwen van 317 woningen blijft er dus ook plek voor ouderen die op deze mooie locatie willen wonen. 
Het beveiligen van een groot pand als Sint Jacob vraagt om de ervaring die Huuralarm biedt. De sensoren worden op cruciale plekken aangebracht zodat niemand ongezien het pand binnen kan komen. Tevens wordt het systeem dagelijks gecontroleerd op de technische staat van de sensoren, batterijen en accu's. Maar belangrijker nog is het contact met de uitvoerder. Omdat de situatie op de bouwplaats nooit statisch is moet het mogelijk zijn om snel aanpassingen te verrichten. Overleg over de situatie met de uitvoerder is daarom essentieel. Voor Huuralarm heeft dat altijd prioriteit, want Huuralarm werkt wel. 
Meer weten? Neem dan contact met ons op

Meer informatie over onze diensten?

Contactinfo