Direct contact?
070 - 327 67 07

Oorzaken alarmopvolging

Na een mooi zonnig weekend blijkt dat een klein leger surveillanten er weer op uitgetrokken is om alarmmeldingen na te trekken.

In een weekend met mooi weer zijn er nogal wat redenen waarom er een alarmmelding veroorzaakt wordt. Zo zien we regelmatig dat toekomstige bewoners de hekken en waarschuwingen negeren en een bouwplaats oplopen om hun woning in aanbouw te bekijken. Afgelopen weekend rukte de politie uit na een inbraakmelding, omdat voetballende jongens een bal aan het zoeken waren die ze op het bouwterrein geschopt hadden.

 

Het komt ook voor dat personeel in het weekend aan het werk is zonder het gemeld te hebben. Maar over het algemeen meldt de surveillant 'Geen bijzonderheden' na het lopen van een controleronde. De inbreker die gereedschap of materiaal probeert te stelen zal bij de herrie van het alarmsignaal eieren voor zijn geld kiezen en zo snel mogelijk van de bouwplaats verdwijnen. Maar regelmatig zijn suveillant en politie zo snel ter plaatse zijn dat de inbrekers geen tijd hadden om te vluchten, zodat deze ingerekend kunnen worden. 

Meer weten? Neem dan contact met ons op

Meer informatie over onze diensten?

Contactinfo