Direct contact?
070 - 327 67 07

Wilhelminaschool Zoetermeer beveiligd

Naar aanleiding van kabeldiefstal en het feit dat de bouw richting opleverfase gaat, hebben we voor Bouw en aannemingsbedrijf Schouten uit Leidschendam dit werk beveiligd.

Het schouwen van de locatie en de daarbij behorende beveiligingsuitdagingen, het maken van de offerte en het plaatsen van de beveiliging vond allemaal plaats binnen 24 uur. Reeds eerder was het huuralarm team actief voor deze Leidschendamse bouwer waardoor er op basis van tevreden eerder gerealiseerde projecten snel voor huuralarm gekozen kon worden bij de bouw van deze school anex kinderdagverblijf en bloedbank. 

Aangezien dit werk nog niet helemaal glasdicht is, is gekozen voor een combinatie van gedeeltelijk binnen geplaatste buiten detectie. Natuurlijk volledig draadloos op een alarmsysteem aangesloten dat in de uitvoerderskeet hangt. De inzet van een externe sirene was ook nu weer onderdeel van de beveiliging.  

Het in- en uitschakelen van het alarmsysteem op afstand en de monitoring van huuralarm zijn natuurlijk onderdeel van onze succesfactoren en een reden dat veel uitvoerders na een maal met ons kennis gemaakt te hebben, steeds voor onze dienstverlening blijven kiezen.
Meer weten? Neem dan contact met ons op

Meer informatie over onze diensten?

Contactinfo